https://youtu.be/Y0Kt6-i3_lE

Felix Degenaar

Felix Degenaar is jazzpianist en toetsenman. Hij studeerde in 1998 af aan het Gronings Conservatorium als musicus Piano Lichte Muziek. Na zijn afstuderen werkte hij daar als docent piano. Tegenwoordig geeft hij les in een zelfstanige praktijk aan de Bloemstraat in Groningen. Ook geeft hij regelmatig cursussen en workshops.
Sinds 1989 maakt Felix als pianist, arrangeur,bandleider en /of toetsenist deel uit van bands als Rammenas, de Hasan Band, Aquarela do Brasil met Izaline Calister, Organic, Noordpool Composres Orchestra, Todos Modos en sinds kort Zawinul Ziggurath en Shjazz.

Hans Lass

Hans Lass (Hamburg 1965) studeerde 1995-1999 contrabas-jazzmuziek aan het Conservatorium Groningen en 1999-2000 in Den Haag. Zijn docenten waren Koos Wiltenburg, Jan Voogt en Hein van de Geijn. Tijdens de studie begeleidde Hans talloze workshops, masterclasses en presentaties met onder andere James Taylor, Lee Konitz, Ack van Rooyen, John Scofield, Dieter Glawischnik, Jasper van 't Hof, Phillip Catherine, Mike Stern, Edwin Rutten, Jenne Meinema, Herb Geller, Ronnie Cuber, Leonardo Amuedo, Henk Meutgeert ...

Naast de jazz is Hans thuis in hieraan gerelateerde stijlen zoals latin-jazz, salsa, soul, samba, Braziliaanse fusion en de blues. Tegenwoordig is Hans te horen en te zien met bands als de Denise Rivera Band, Ache Cubano, Rodney Elzer Quartet, Demi Seq, Dutch Oven, Erik Harteveld Bluesband, Cade, Los Hermanos.

Hans bespeelt een Franse contrabas Mirecourt (1870), een Fender Precision Fretless (1974) en een Warwick Corvette Standard 4-string.