Met liedjes en gedichten uit eigen repertoire en een interessante muzikale stijl wordt de kijker meegezogen in  een verhaal dat tijd en ruimte overleeft doordat de menselijke aard iets vreemds is en moeilijk tegen veranderingen kan.  Vooral  wanneer de zaken “anders” zijn dan de stereo typen die wij in onze hoofden hebben. 

Binnenkort in een theater bij u in de buurt...klik op de link voor een voorproefje...

https://www.youtube.com/watch?v=Hsn3nds3CoA

Sharon is geboren op 11 april 1972 in Paramaribo, Suriname.
Op 2 jarige leeftijd kwam zij naar Nederland en groeide op in Zwijndrecht in een muzikale familie waar de liefde voor muziek maken en naar muziek luisteren erg werd gestimuleerd. Net als de liefde voor lekker eten.
Billie holiday, Dinah Washington, Louis Prima, Bessie Smith, Nat king Cole en nog vele anderen passeerden de revue en haar nieuwsgierigheid werd gewekt.

Na haar opleiding Theatervormgeving heeft Sharon vele omzwervingen over de wereld gemaakt ( Trinindad & Tobago ) maar de muziek bleef de boventoon voeren waarna zei nu de beslissing heeft genomen om hier mee verder te gaan.

Van sprookjes vertellen aan kinderen ( en volwassenen ) tot meeslepende jazz met verschillende muzikanten. Niks is Sharon te gek zolang het de mensen maar kan intrigeren.