Shjazz & The LazyFlames

 

https://www.youtube.com/watch?v=qwYJ6DdlYuA

Een combinatie tussen de zwoele jazz en passionele flamenco. LazyFlames maken hun eigen composities waar je hart sneller van gaat kloppen. Het is wellicht niet de meest voor de hand liggende combinatie maar deze twee muziekstijlen hebben historisch meer met elkaar gemeen dan je zou vermoeden.

Shjazz ( Sharon Doelwijt) staat niet alleen bekend om haar heldere en meeslepende stemgeluid maar ook om haar prikkelende interactie met het publiek.

Theaterprogramma 'Losgezongen, anders dan anders "

Het stuk laat met de nodige humor en liedjes die een kruising zijn tussen de passionele Flamenco en intrigerende jazz zien dat hoe anders wij ook zijn en wat er ook allemaal in het verleden is gebeurd wij toch elkaar nodig hebben om onszelf te ontwikkelen en liefde te vinden. Soms vind je vrienden in onverwachte hoek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een mooie zonnige zaterdag valt het weer vandaag vies tegen. Veel regen bijvoorbeeld tijdens het bevrijdingsconcert op het Burchtplein in Leiden. Toch even kijken, maar na een paar nummers van Bill Baker's Big Band is het mooi geweest. Tijd voor De Twee Spieghels!

Want daar speelt Shjazz & The Lazy Flames binnen een onverwacht goed concert. Ze komen met zijn zessen helemaal uit Groningen en houden de Spieghels geheel in hun ban! Zowel eigen nummers, standards en ook nummers van Billie Holliday zoals Strange Fruit en All Or Nothing at All. Opnieuw een pareltje in De Twee Spieghels!

https://www.youtube.com/watch?v=Hsn3nds3CoA

https://www.youtube.com/watch?v=9vjt2qvZRnY